Vantaan Energia Areena Ravintolat

Vantaan Energia Areena Ravintolat

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva Energia Areena tarjoaa loistavat valmiudet urheilun, kulttuurin ja erilaisten yritystapahtumien järjestämiseen. Muuntautuvuus, ensiluokkaiset ravintolapalvelut ja ammattimainen henkilökunta takaavat, että tapahtumasta tulee menestys. Tämä on monipuolinen tapahtuma-areena, joka palvelee paljon eri asiakasryhmiä. Urheilutapahtumat, messut, yritystilaisuudet jne. joissa asiakasmäärät voivat vaihdella muutamasta sadasta kolmeen tuhanteen. Halliin mahtuu max. 3500 henkeä ja käytössä on kaksi ravintolaa (yksi vip-ravintola sekä kahvila/ravintola).

Cafitesse on paras systeemi suurille asiakasmäärille

Kahvia voi mennä, tapahtumasta riippuen, tuhansia kuppeja päivässä (yleisötapahtumat). Messuilla myymme litrahinnalla kahvia messuosastolle. Olemme valinneet Cafitessen, sillä meidän piti löytää systeemi, joka palvelee meitä parhaiten, kun kyseessä on näin suuret asiakasmäärät.

Kehuja kahvista

Meille on tärkeintä nopeus, jotta saamme ulos valtavat määrät kahvia nopeasti sekä kahvin laatu. Cafitesse-kahvi maistuu hyvältä. Olemme saaneet paljon kehuja kahvin mausta ja laadusta.

Lyömättömät edut - olemme todella tyytyväisiä

Kahvi on ollut meillä käytössä nyt vuoden ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Emme voi edes kuvitella, mikä muu kahvisysteemi voisi toimia yhtä hyvin. Edut ovat tuotteen nopeus, kahvi on aina tuoretta, hävikki on todella vähäistä. Laitteet toimivat moitteettomasti ja kahvipaketin vaihto on vaivatonta ja nopeaa, tämä säästää henkilöstökuluissa.

Emme olisi voineet valita paremmin

Novacafin palvelu on myös ensiluokkaista ja hyvin henkilökohtaista, saamme nopeaa ja ystävällistä palvelua aina, kun sitä tarvitsemme.

Emme olisi voineet valita parempaa kahvilaitetta, toteaa ravintoloitsija Dennis Miiros tyytyväisenä. On tosi hienoa, että Cafitesse tarjoaa tarjoaa niin monipuolisen laitevalikoiman. Areenalla meillä on käytössä myös kolikkokahviautomaatti ja kahvi-kaakao-kone.Olemme juuri asentaneet ison laitteen myös toiseen ravintolaamme Helsingissä. Jokaiselle tarpeelle löytyy laite.

Ota yhteyttä.

Kerromme mielellämme enemmän Cafitesse –kahvitusratkaisusta.