Wasaline M/S Aurora Botnia

Maailman ympäristöystävällisin autolautta valitsi bioturvallisen ja jätteettömän kahvin

Cafitesse-kahvi uudelle Wasalinen
M/S Aurora Botnialle

Vaasan ja Uumajan välillä aloittaa 2021 maailman ympäristöystävällisin nyt Raumalla rakenteilla oleva autolautta M/S Aurora Botnia. Aluksen kahvit valmistuvat Cafitesse Q110- ja Excellence-laitteilla, joita asennetaan buffet-ravintolaan, konferenssitiloihin, baariin, perhekahvilaan sekä miehistön messiin.

Ympäristöystävällisellä aluksella myös kahvitarjoilulta vaaditaan paljon. Tavallista suodatinkahvia valmistaessa kilosta kuivaa kahvia syntyisi n. 3 kiloa märkää kahvijätettä - eli massa lähes kolminkertaistuu. Lisäksi kahvista joutuisi hävikkinä viemäriin jopa kolmasosa. Cafitessesta ei synny lainkaan jätettä (vain kierrätettävä pakkaus) - ei tarvita viemäröintiä, ei jätteen säilyttämistä, käsittelyä tai rahtaamista.

Merenkurkun haastavissa olosuhteissa modernit, luotettavat ja merikelpoiset Cafitesse-laitteet valmistavat kupillisen tai kannullisen kahvia nopeasti kellon ympäri. Kahvi on aina tuoretta, koska sitä ei tarvitse valmistaa etukäteen eikä puhtaan veden tai kahviraaka-aineen hävikkiä synny.

JDE Professional/Novacafi on Kvarken Linkin virallinen yhteistyökumppani.

Wasaline Aurora Botnia Buffet ravintola Kudos

M/S Aurora Botnialla on tilaa n. 800 matkustajalle, aluksen buffet-ravintolaan sijoitetaan Cafitesse Excellence -laitteita. (Kuvat: Kvarken Link)

Eckerö Shippingin alusten miehistöillä
Aina hyvää ja tuoretta Cafitesse-kahvia tarjolla

eckerö shipping
Eckerö Shippingin ro-ro laivat liikenöivät Itämeren ja Pohjanmeren välillä kaikissa säissä. Miehistöt ovat tyytyväisiä vahvaan, hyvään ja ekologiseen Jacobs Cafitesse kahviin. Muki täyttyy vuorokaudet ympäri tuoreella ja kuumalla kahvilla. Lisäksi meret ja konemestarit kiittävät kahvisumputonta Cafitesse-järjestelmää.

Eckerö Shipping
Eckerö Shipping cafitesse Quantum

M/S Fjärdvägenin emäntä kiittää:
Cafitessen ansiosta tuoretta kahvia on aina saatavilla

Rederi AB Lillgardin ro-ro alus M/S Fjärdvägen on vuodesta 1995 kuljettanut kuormaa mantereen ja Ahvenanmaan välillä. Laiva on perinteellinen ja viihtyisä työjuhta.

Jacobs Cafitesse-järjestelmästä tulee aina tuoretta, hyvää ja kuumaa kahvia sekä miehistön että ammattikuljettajien messeihin, aluksen emäntä kiittää.

Eckerö Shipping
Rederi AB Lillgard logo
M/S Fjärdvägen cafitesse Quantum

Tutustu myös Cafitessen vastuulli­suuteen