Miksi Cafitesse-kahvitus?

Cafitesse on ammattikäyttöön ylivoimainen kahvikonsepti, jonka vahvuuksia ovat mm. laaja juomavalikoima, UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen kahvi ja jätteettömyys.

Autamme Sinua valitsemaan

Hyödy yksilöllisestä palvelustamme, johon sisältyy mm. asiakaskohtaisesti räätälöity ratkaisu, laitteet, asennukset, opastus, käytön tuki, huolto ja logistiikka

Ratkaisu kaikkiin kahvituksiin

Jacobs-kahvin hemmotteleva aromi on lumonnut kahvinystävät jo vuodesta 1895. Jacobsin kahvituotevalikoima koostuu mm. suodatinkahvista, kahvipavuista ja nyt myös Cafitesse-konseptista.
Cafitesse kahvia on myyty Suomessa vuodesta 1987.

Cafitesse-konsepti

Jacobs Cafitesse laitteet ja laitepaketit

LAITTEET

Jacobs Cafitesse kahvit ja raaka-aineet

RAAKA-AINEET

Jacobs Cafitesse tarvikkeet

TARVIKKEET

Vapaus

Ei aikaan sidottua sopimusta
Tuntuuko vaikealta sitoutua vuosiksi laitteeseen tai toimittajaan? Cafitesse-laitteen voit vuokrata toistaiseksi, irtisanomisajan sovimme toiveidesi mukaan.

Huolettomuus

TÄYSTAKUU
Pidämme laitteesi aina käyttökunnossa – korjaamme vuokralaitteesi veloituksetta tai vaihdamme sen toiseen. Omaan uuteen laitteeseesi saat viiden vuoden täystakuun.

Helppous

ILMAINEN ASENNUS JA HUOLTO
Toimitamme ja asennamme Cafitesse-laitteen käyttökuntoon. Huollamme laitteesi veloituksetta koko sopimuskauden, myyntimallit väh. viisi vuotta.

Jätteettömyys

EI KAHVIJÄTETTÄ TAI VIEMÄRÖINTIÄ
Rasvainen jätevesi ja märkä kahvijäte kuuluvat historiaan! Kahvin suodatusjäte on hyödynnetty jo paahtimolla, eivätkä Cafitesse-laitteet tarvitse viemäriä, sillä viemäröitävää ei synny.

Vastuullisuus

UTZ-SERTIFIOITU LUOMUKAHVI
Cafitesse-kahvi on aina UTZ-sertifioitua, valikoimassamme on myös luomukahvi. Jokainen Cafitesse-kupillinen on ekologisesti tuotettu.

Lisäksi


Suuret määrät nopeasti
Cafitessea käytetään jo useissa massatapahtumissa, joissa kahvin menekki voi olla jopa 100 000 kupillista muutamassa päivässä.

Joustavuutta epätasaiseen menekkiin
Useat kongressi– ja kokouskeskukset sekä urheiluareenat ovat löytäneet Cafitessesta toimivan ratkaisun epätasaiseen kahvin menekkiin.

Helppo pitää puhtaana
Cafitessen puhdistusohjelma pitää huolta koneen hygieniasta. Viikottaiset pesu- ja huuhteluohjelmat riittävät maitoa käyttäville koneille.

24/7
Kahvikone voi olla koko ajan käynnissä. Voit ottaa kupillisen tai kannullisen milloin vain ilman odotuksia.

Vain puhdasta kahvia
Cafitesse on puhdasta kahvia, siihen ei lisätä mitään säilytys- tai lisäaineita. Cafitesse-maito on iskukuumennettua aitoa maitoa.
Espresso, Café CortadoCappuccino Latte Macchiato
Erikois- ja maitokahvit
Napin painalluksella – muutamassa sekunnissa. Raaka-aineina kahvi, maito ja kaakao. Hyvänmakuiset ja kauniit annokset erinomaisesti vaahtoutuvan maidon ansiosta.