Partner of JDE professional

CAFITESSE
- enemmän kuin hyvää kahvia

Cafitesse laitteet

Laitteet

Cafitesse raaka-aineet

Raaka-aineet

Cafitesse tarvikkeet

Tarvikkeet

Cafitesse tarjoaa napinpainalluksella aina tuoretta, hyvää kahvia. Cafitesse on ainoa kahvikonsepti, joka tarjoaa erinomaisen kahvin lisäksi  helppoutta, luotettavuutta, edustavuutta, joustavuutta ja kustannustehokkuutta.

Cafitesse – nykyaikainen, markkinoiden monipuolisin kahvikonsepti

Valitse Cafitesse silloin, kun tarvitset tuoretta ja hyvää kahvia, paljon tai vähän, nopeasti ja vaihtelevissa olosuhteissa. Ja käytät tietenkin UTZ sertifioitua kestävän kehityksen kahvia. Kahvikoneet edustavat uusinta tekniikkaa – tehokkuus, energian kulutus. Jätteettömyys.

Heitä hyvästit jätteelle - Cafitesse on ekologinen tapa valmistaa kahvia

Vastuullinen kahvi valmistuu ekologisesti

Kun valmistat Cafitesse-kahvia huomaat, että märkää kahvijätettä tai jätevettä ei synny. Suodatusjäte on jo hyödynnetty paahtimolla ja nykyisin n. 80 % paahtimon energiatarpeesta katetaan tällä vihreällä energialla.

Koska Cafitesse-kahvia ei tarvitse valmistaa ennakkoon ei viemäriinkään joudu ylijäämäkahvia.

UTZ sertifioitu kahvi

UTZ-sertifioidun Cafitesse-kahvin viljely täyttää kestävän kehityksen vaatimukset.

Viljelijöistä ja ympäristöstä huolehditaan ja lisäksi kahvin alkuperä voidaan aina jäljittää. Cafitesse on kestävän kehityksen kahvi, voit siis tarjota hyvää kahvia puhtaalla omallatunnolla.

UTZ-sertifioitu kestävän kehityksen vastuullisesti tuotettu kahvi

Laitetta ei viemäröidä eikä märkää kahvijätettä synny lainkaan. Raaka-ainepakkaus koostuu kolmesta kierrätettävästä komponentista: pahvipakkaus, muovipussi, muovisuutin.

paras energiatase

Paras energiatase

Cafitesse-kahvit paahdetaan ja suodatetaan suurissa erissä,jolloin energiantarve annosta kohden saadaan minimoitua. Suodatuksessa syntyvä märkä kahvijäte kuivataan, puristetaan priketeiksi ja poltetaan paahtimon energiana. Raaka-aine vie vähän tilaa - kuljetetaan pienempiä kiloja. Suodatettu kahviraaka-aine kuljetetaan ja varastoidaan pakasteena. Cafitesse-laitteella lopullinen kahvijuoma valmistetaan kupillinen kerrallaan. Ylimääräistä energiaa ei käytetä eikä hukkakeittoa synny.
suuret kahvitukset

Suuret määrät nopeasti

Cafitessea käytetään jo useissa massatapahtumissa, joissa kahvin menekki voi olla jopa 100 000 kupillista muutamassa päivässä.
vaihteleva menekki

Joustavuutta epätasaiseen menekkiin

Useat kongressi– ja kokouskeskukset sekä urheiluareenat ovat  löytäneet Cafitessesta toimivan ratkaisun epätasaiseen kahvin menekkiin.

Helppo pitää puhtaana

Cafitessen puhdistusohjelma pitää huolta koneen hygieniasta. Viikottaiset pesu- ja huuhteluohjelmat riittävät maitoa käyttäville koneille.

24/7

Kahvikone voi olla koko ajan käynnissä. Voit ottaa kupillisen tai kannullisen milloin vain ilman odotuksia.

Vain puhdasta kahvia

Cafitesse on puhdasta kahvia, siihen ei lisätä mitään säilytys- tai lisäaineita. Cafitesse-maito on iskukuumennettua aitoa maitoa.

Vastuullista kahvia ekologisesti

Cafitesse-kahvin viljely on UTZ-sertifioitua, tuotanto paahtimossa ekologista ja valmistus jätteetöntä loppukäyttäjälle.

Erikois- ja maitokahvit

Napin painalluksella – muutamassa sekunnissa. Raaka-aineina kahvi, maito ja kaakao. Hyvänmakuiset ja kauniit annokset erinomaisesti vaahtoutuvan maidon ansiosta.

Autamme Sinua valitsemaan

Hyödy yksilöllisestä palvelustamme, johon sisältyy mm. asiakaskohtaisesti räätälöity ratkaisu, laitteet, asennukset, opastus, käytön tuki, huolto ja logistiikka