Partner of JDE professional
Jäspi vedenlämmitin

Lisälämmitin

Tuplaa kahvintuotanto lisälämmittimellä

  • NG100- ja NG300-laitteisiin

Kun Cafitesse-laitteeseen tuodaan vesi esilämmittimen kautta, lyhenee veden lämmitysaika itse laitteessa. Tämä nopeuttaa kahvinvalmistusta merkittävästi. Esimerkiksi Cafitesse 100 NG- ja Cafitesse 300NG- laitteiden tuntikapasitetti on 700 kupillista ja lisälämmittimen kanssa se kasvaa jopa 1400 kupilliseen tunnissa.

Kotimainen, turvallinen luotettava

Säiliön ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan vedenlämmittimien valmistukseen. Vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön. Vedenlämmittimen muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen.

Veteen sijoitettu haponkestävä INCOLOY-sähkövastus antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen vuosienkin toiminnan jälkeen. Sähkövastukset kuormittavat tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. Vedenlämmitin voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan luukun kautta.

Lämmitin on kevyt ja helppo asentaa. Lämmittimessä on portaaton lämpötilansäädin ja varolaiteryhmä valmiiksi asennettuna. Pääkytkin ja lämpötilansäädin sijaitsevat kätevästi turvallisessa paikassa alahuoltoluukun takana. Suomessa valmistettu vedenlämmitin on luotettava, varmatoiminen ja roiskevesisuojattu.

Tekniset tiedot

malli

VLK30 Special

tilavuus

30 ltr

teho

7,5 kW

jännite

400 V

paino

20 kg (ilman vettä)

max paine

10 bar

mitat K x L x S (mm)

750 x 320 x 320